Ahad, 1 Januari 2012

Tribute Untuk Sahabat2 Yang Bertukar...

Baru2 ni (29 Disember tahun lepas..hehe...baru beberapa hari dah tahun lepaskan)...aku dan rakan pendidik telah hadir dalam mesyuarat guru Sekolah Kluster Kecemerlangan untuk sesi 2012...Lama tak jumpa kengkawan setelah  sebulan lebih bercuti....Seronoklah jugak...Tapi masa tengah meeting tuh...tetiba aku n geng telah dikejutkan dengan berita pertukaran salah seorang guru kitaorang iaitu Pn Zaridah Osman...Pertukaran itu diperolehi secara 'last minute' kata org putih...huhuhu...sedih kawan ku kak Zaridah...terpaksalah meninggalkan sekolah yang permai ini..Aku pun sedih banget kata orang Indon...nak berpisah dengan kak Zaridah yang sangat komited dan beretika ketika menjalankan tugas...Beliau adalah daripada opsyen prasekolah akan menghadirkan diri di SK Lesung Batu Alor Gajah (peliknya nama sekolah takder nama lain ker ...hehe... ) sebagai guru pra di sana...Sebab sana dah bukak satu kelas pra lagi..Untuk pengetahuan sekolah ni sekolah baru dah tentulah ditarik mana2 guru untuk sekolah ni....
Esoknyer masa gotong royong, kita orang dikejutkan sekali lagi dengan berita pertukaran seorang lagi guru beropsyen pra sekolah iaitu sahabatku Pn Nor Azizah, sahabat ku semasa di OUM juga...huhu lagi sedih banget..Beliau ditukarkan ke SK Tanjung Minyak Melaka..guru-guru yang bagus2 semua dia dah sebat...apa lagi yang tinggal..yang hairannya semuanya org JPNM ni tukarkan 'last minute'...buat org terperanjat jer...huh..nyampoh...Apapun yang tinggal ni..bersiap siaga jelah untuk ditukarkan...yelah 'kami yang menurut perintah' lah kata kan ...huhu....
Kat bawah ini tribute untuk mereka berdua...gambar yang pernah ku ambil...semoga berjaya di tempat baru...dan berjaya dunia akhirat...InsyaALLAH...
Pn Nor Azizah Hashim...Gambar ni aku myg ambil dan ada sedikit photoshop..cantik kan?

Pn Zaridah Osman....semoga berjaya di sekolah baru...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini