Khamis, 26 November 2009

Aidiladha...

Selamat menyambut hari raya Aidiadha kepada semua bloggers dan pembaca. Semoga kita sentiasa dapat melakukan pengorbanan untuk agama, bangsa , negara dan juga keluarga kita. Dekatkan diri kita padaNYA.InsyaAllah hidup kita berjaya dunia akhirat. Yang sudah pulang ke kampung, selamat bergembira bersama keluarga dan berhati-hati di mana jua anda berada.

6 ulasan:

  1. Terima kasih..Dak Wan awak balik kg ke?

    BalasPadam
  2. Balik kg? Erkk.... kg ada byk nih. Yg penting, anak teman balik rumah teman dah lewr. Hehehe.

    BalasPadam
  3. hai, tq for following me, nak tls kat chat box xde plak..hehe..

    saya tengok2 blog awak, and i found something..
    ur son was born on the same date with me...

    wah...suka2..kim salam ank ye..

    gi lah ke sini [http://lia3003.blogspot.com/2009/11/3003.html] kalau nak baca entry saya sal tarikh lahir saya, tq

    BalasPadam
  4. Liyana, terima kasih jugak sbb sudi jengok akak punye blog ni. Secara kebetulan plak birthday same dgn anak akak. Bila sambut birthday Along nanti mesti akak teringat birthday Liyana gak.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini