Selasa, 14 Ogos 2012

25 Ramadhan 1433h

Hari ini puasa yang ke 25....Semakin hari Syawal makin menjelma..Emakku belum sembuh sepenuhnya...Masih terbaring lagi di katil hospital Melaka..Alamatnya beraya di hospitallah kami tahun ini..hihihi..Emakku masih trauma untuk bangun....katanya takut jatuh...tapi apa yang aku takut ialah apabila terbaring da hampir 2 bulan, dikhuatiri penyakit lain plaks tiba..Isk..isk..isk..Harap jangan lah berlaku...Aku da suruh dia cuba bangun tapi da dia tak mau nak buat camno kan???Gula dalam darah dah maintain bawah 10, cuma dia takda semangat jer nak baik cepat..huhu...

Semalam, ulangtahun kelahiran kepada Mr Hubby...Selamat hari lahir 41 tahun lepas..hihihi..Tua dah..Bawa2lah ingat kepada Tuhan..hehe...Insya ALLAH ku doakan agar ALLAH merahmatimu, memberkati hidupmu hingga ke akhir waktu...

Untuk anak-anak teruskan berpuasa..Bawa2 bersabar di bulan puasa ni..Baju raya ibu tak belikan lagi..Maafkan ibu kerana, waktu ibu 24 jam sahaja...terasa seperti tidak cukup waktu itu untuk seharian...Ada masa, minggu ini Insya ALLAH, ibu akan belikan...
Along dan angah di pagi 24 Ramadhan 1433 H

Dina dah nak gi skola...cian dier...
Apapun...Alhamdulilllah dengan segala pemberian ALLAH....segala yang dimiliki ini hanya pinjamanMU semata-mata..Semoga KAU berikan petunjuk dan hidayah serta rahmat yang berpanjangan kepada kami...AMIN...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini