Jumaat, 9 Julai 2010

Matematik..oh matematik...

Semenjak aku dapat jadual baru ni ( sebab 3 org guru bertukar ke sekolah lain)...aku rasa tak selesa mengajar...Ari tu ada juga aku mengajar pendidikan seni visual ngan pjk (minor aku kat OUM) setelah  hampir 5 tahun tak dpt mengajar kelas PSV and PK...Tp baru2 ni tetiba aku kena mengajar all math for 4 classes...Boring tul...Orang lain dpt gak matapelajaran PSV ke pk ke, kt ke yg rileks2 tp aku full mt dari ari Isnin sampai ari Jumaat...Aku bengkek sangat sebab deme pilih kasih tapi aku redha sebab aku opsyen Mt..32 waktu math...sungguh menjengkelkan...Aku kalau dapat mengajar PSV alangkah bahagianya...sebab aku minat...Bila aku minat aku memang mengajar bersungguh2...Budak2 tuh frust aku tak mengajar mereka lagi sebab aku mengajar sesuatu yg mereka belum belajar lagi..Tuh yg deme seronok tuh...Org lain walaupun memang mengajar subjek teras tp at least   dapat juga mengajar PSV yang aku cintai...tuh... Ada tuh aku tahu dia tak minat mengajar PSV pun dpt peluang yg aku ingin2kan...Macam tak adil....frust giler...

2 ulasan:

  1. Shiza,
    psl apa jd 32 waktu? bkn 28 ke kalau 4 kelas? kan satu kelas 7 masa jer..?

    BalasPadam
  2. Sumer kelas tahap satu , Noor..1 kelas 8 waktu...4 x 8 = 32 ler sayang..huhuhu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini