Selasa, 30 Ogos 2016

Kenangan Manis Januari hingga Ogos 2016...




Dah lama tak bersiaran..bukan apa kak pun sibuk tak bertempat...dah setahun rasanya kak menyepikan diri...hmm..takperlah...lagipon tak tahu apa nak tulis....huhu...baby kak pon daa besar...makin banyak songel dier....sengaja menguji hati ibunya..hehe...Tu yang yang tak sempat berblog bai..kiki...alasan jer..hehe
Kat bawah kenangan sepanjang Jan - Ogos tahun nih...

Zara sudah besar...3 taon sudaaa..
Zara yang ceria...garang jugak orgnyerr..huhu..
Zara sudaa 3 tahun...

Zara dan kakak Dina masa kecil...



Kenangan raun2 sekitar Bandar Hilir Melaka..



HARI GURU 2016

Pentas Hari Guru sekolahku 2016


Hadiah daripada murid..


Hadiah untuk guru anak2ku...


Kenangan HI-Tea Hari Guru di Holiday Inn Melaka

 Hadiah daripada sekolah untuk Buku Rekod Terbaik...Buku Rekod Kehadiran Terbaik..dan Fail Laporan Koku untuk permainan (bola baling)...Tahniah untuk diri sendiri tak sangko..huhu

Hadiah gula2 daripada anak murid...gomokss mak nak..huhu


                                                PROGRAM IHYA' RAMADHAN 1437H
Mendapat tempat pertama mencipta kad hari raya Program Ihya' Ramadhan utk kategori guru...


                                                  HARI RAYA AIDILFITRI 1437H/2016M


Sepupuku..mari rumah...
                       
TAK CUKUP KORUM...
Zara beraya di rumah paklongnyerr..

Anak murid datang rumahku Irfan.. Sara n Ichad dan mommynya yg sedang amek gambaq tu...

Beraya di rumah my best fren ustzh Normala mat Ali..

My anak bujang yg soleh dan baik hatinya..

                                                       BESDAY ANAK2 MURID KU......
Besday Kembau Ainun dan Ainin.. TQVM mama n papanya belanja kfc utk anak2 THN 1 ku...

Kenangan Jamuan Hari Lahir Si Kembar Ainin dan Ainun murid kelas Thn satuku..

                                                      Besday anak muridku si Haniff Iskandar...

                                                      BESDAY MR HUBBY & ANAK2
Besday Mr.Hubby

                                                  KISAH SI BUJANGKU YANG SULUNG

MENYERTAI LARIAN 7 km
Banyak betul nak diceritakan di sini tapi tak sempat nak dikongsi dan dijadikan kenangan...klu ada masa nanti ku tambah lagi kenangan itu di sini...bukan apa biarlah ia menjadi tatapan anak cucu suatu ketika nanti..in sha ALLAH...



1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini