Sabtu, 15 Jun 2013

Konvoku...

Hari Ahad 9 Jun 2013 yang  adalah hari bersejarah dan kenangan manis buatku sebagai pelajar lanjut usia yang dah berjaya menamatkan pengajianku di OUM selama 4 tahun...almaklumlah PJJ...Aku lulus dengan cemerlanglah jugak..PGNK   3.52...Kami berkonvo di PWTC KL...Sewa hotel sebelah jer PWTC iaitu.. Sei Paific Hotel...sebelum tu berjalan sakan kat sana..di Masjid India dan sogo...habislah jugak beratus2 beli baju baby, tudung, kasut konvo, makan minum kat situ...ramai betul manusia kat situ...Parking kete kat Semua House lebih kurang 3 jam dalam RM12..pergh...yelah nama pun da KLkan...
Seronok jugak berkonvo ni yer...Memang happening...gembira melihat semua yang amek ijazah bersama keluarga mereka senyum tak henti-henti...gembira sangat...Tahniah untuk diri sendiri dan rakan-rakan yang mengambil skroll aritu..

Kat bawah adalah gambar kenangan ku di KL, dan Putrajaya...

Bersama angah Daniel..hehe bam bamku..

Bersama Nina manja ibu...

Bersama Along Nabil...

@Putrajaya


Banyak betul org jual belon ni..Nina asyik jeling jer..huhu..Nak ler teww..

Rehat kat cni sebelum konvo..sblh jer PWTC..

Rehat kat Seri Pacific KL
Dah penat jalan ..beli air..


Angah berposing...Nina main longkang lakss..

Beli baju baby dan kasut konvo di Sogo tgh sale..

Cuba kasut yo anakanda dan kakanda..
@Putrajaya..Apa tah nama tempat ni ek..x  perasanlakss..



Berposing depan bangunan ...

Seri Pacific KL..meamng berbaloi..

Bergaya jap yo..jgn jelez..



Jalan-jalan cari penat...huhu














Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini