Selasa, 31 Julai 2012

Rasa hati ini....emmm...

Tak lama lagi raya akan menjelma...tapi hati ini belum terbuka nak beli baju raya untuk anak-anak dan diri sendiri...hehe..Selagi exam OUM belum habis, selagi tu...hati masih tak keruan..Exam baru2 ni pun komain susah lagi...harap2 luluslah...Insya ALLAH...Ahad ni lagi satu paper maths...huhu..markah assignment plaks tak berapa nak cemerlang...Pun harap2 lulus.....Amin....Semoga ALLAH memperkenankan segala doaku..

Bondaku masih lagi terlantar sakit. Hari-hari selepas pulang dari sekolah aku akan menjenguknya sehingga petang... Uruskan makan pakainya. Sekarang dia masih lagi pakai lampin pakai buang sebab langsung tak ada daya untuk bangun dengan sendirinya. Aku nak angkat dia pun tak boleh sebab badan dia pun agak besar...Takperlah mak..sabar yer...Ingatkan diri ini adalah ujian ALLAH untuk kita semua. Sabar adalah ubat segala masalah... IsyaALLAH pasti ada hikmah yang tersembunyi dari TUHAN untuk kita...

Ni ha gambar kek tu sajer jer masukkan....Dah lama ambil gambar masa birthday anak daraku yang keempat kalinya......25 Mei lepas...tapi takder masa nak upload kan ke blog ni..sajer-sajer buat kenangan..hehe
Dapurku pun yang rosak teruk dah repair ni ha....Aritu pakai kabinet kayu..tu yang Encik Anai-anai komain gembira berumahtangga kat sini..Kali ni pakai Aluminium...plak..Harap-harap bertahan lama lah yer... Rasa bersemangat nak masuk dapur cikit haha....Tapi takderlah masak kat sini..masak kat lain...walaupun takderlah cantik sangat..tapi masih bersyukur ada kabinet baru...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini