Sabtu, 30 Jun 2012

Cuti hujung minggu dengan pelbagai tugasan.

Hari kul 5:00 a.m ku  bangun, sebab teringat tugasan matematik ku belum mula lagi. Apa lagi terus pergi bilik komputer...Terus sambung pengenalan tajuk tugasan...utk pengetahuan, komputer dah sebulan tak off..Agaknya sebab tu bil elektrik naik kot..Entah ye ke tidak ..aku tak pasti... .ni dah tempah lah plak air-con tiga buah panasonic utk tiga buah bilik..haha...mesti mencanak-canak bil elektrik yang bakal mendatang...Ni angkara sudah pergi pameran HOMEDEX di MITC Melaka, malam semalam...Memang jadi sawan sekejap tengok barang-barang rumah yang cantik menarik memang da bomb....Kabinet rumah aku  pun dah siap...cantik sikit lerdapur aku...Cadangnya nak beli langsir dapur, tapi aku sudah beli.beli langsir untuk 4 sliding door n windows kat sana ...Habis lebih kurang RM400 jugak den..Ala beli langsir dan siap..murahlah cikit kan...tapi langsir dapur akhirnya postphone bulan-bulan akan datang...haha...duit tara cukup..Aduiii..
Homedex..MITC Melaka

Sampai beribu pun ada pemancur air nih..stainless steel...





Kat Homedex semalam, hati suda terpaut dengan sofa kulit lembu..harga RM3500 ke atas.. Mak aiii..mahal lah plaks...Akan datang je ler gamaknya yer..Jangan nak berangan kata MR Hubby..Nak kumpul duit sendiri..yele..yele...duit simpanan ada tapi tara mau guna lagi sudah semakin susut...Camno nak pergi haji nih??? huhu..InsyaALLAH jika ada kemahuan di situ ada jalan betul tak??

Oklah..den nak sambung tugasan yang masih belum ber penghujung nih...salam sayang..adioss..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini