Selasa, 22 Mei 2012

Berdating di Melaka Mall & Di Stadhuyst Melaka...

Sajer2 nak cerita, kelmarin balik dari kelas OUM, aku ajak Mr Hubby  pergi jenjalan berdua...Kira dating lah ni..Almaklumlah para tentera takde kat rumah..Semua dah diangkut oleh neneknya balik ke AG...Dah bertahun tak berdating berdua-duaan..hehe...Seronok juga ek?..hehe..Kebetulan anniversary yang kesebelas kalinya akan tiba tak lama lagi (26 Mei)..So kira sambut awallah ni. .Kitaorang pun ambil keputusan pergi ke Parkson  Melaka Mall..Ayer Keroh.. Sampai sana tengok barang2 yang dijual ada offer...handbag  pun  ada offer ..so, Mr Hubby  belanja beli handbag jenama  Sembonia...Alahai..kecian  kat.Mr Hubby punyer pasal aku beli yang handbag biasa2 jer..Harga pun tak sampai RM200..Untuk anak dara pun ada juga...Oleh kerana birthday dia 25 Mei nih, nak balik kampung, maka kita orang plan bagi hadiah awal..hehe..Bagi dia hadiah set anak patung .Lagi  bagi dia baju t-shirt Powerpuff girl..2 helai dan baju panas..sehelai..Abang2 dia plak den beli baju seorang sepasang dengan dompet seorang satu....Kira pokai lah jugak Mr Hubby, sebab belum gaji lagi...Mekaceh!! Mr Hubby...kerana belanja kita orang...

Lepas tu Makan MCD kat situ jugak..Amannya makan tanpa anak2..Tapi sunyilah plakss...hehe. Biasa depa riuh kalau makan2 nih...
Makan ckit jer..Teringat anak2 di rumahh neneknya..huhu

Dah kenyang Mr Hubby bawa gi jenjalan di Bandar Hilir..haha dah jemu gi sini..tapi nak pergi berdua nyer pasal ikut jerlah... Tengok ramai pelancong datang amek gambar kat sini..Kita orang apa lagi menyamar jugaklah sebagai pelancong..haha..bergambar sakan..
Pengantin seksi woo... sesi shooting gambar kahwin kot..

Stadhuyst


Kalau nak bergambar Rm3.00 jer..abang ni kata..



Masa hari guru ari tu dapat bekas anyaman macam nih..


Aksi buat gula kapas...



Banyak cenderahati....


Mr Hubby..da tembam

Tembam tul aku..hihi



Kete sapa lah kene tow nih..



Gigi pun da rongak..hehe
eeh..terselit gambar budak ni..hihi nak daraku..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini