Isnin, 29 Ogos 2011

Menjelang Aidilfitri 1432H

Hmm...petang semalam pergi memborong lagi...di JJ Ayer Keroh, Jln Bunga Raya dan Pasaraya Giant...Kat bawah ini adalah antara barang-barang yang di beli..Huh..rasa cam membazir pulak...Tapi nak pakai jugak..ku gagahkan juga untuk membelinya ...
Ini barang-barangku yang dibeli di JJ

Jam BONIA harga RM398, ada diskaun dapatlah RM320...Sebab jam lama dah rosak..terpaksalah beli jugak..huhu

Beg GIAMAX jer...Diskaun 70% dapatlah harga RM50.70...huhu terpaksalah beli sebab beg sebelum ni semua kecik2 tak muat nak isi barang...

Kasut Crocodile ni harganya RM59..Aku memang pakai jenama ni ajer sebab harga dia tak berapa mahal tapi memang selesa dan tahan lama...Syukur Alhamdulillah kerana berpeluang membelinya
Jam untuk along dan angah...pun ada..kopakkk!!
Anak dara ni plak, bila ibu dia beli jam, dia pun nak jugak..Kopaklah lagi RM 20 untuk beli jam dia ..huhu padahal bukan pandai tgk jam pun...Untuk abang2nya plak belilah jgk jam G-Shock yang celupnyer..Harga setiap satu...RM25.90. Cuma ayah jer tak beli..Jam lama leh pakai lagi..huhu
Pergi Giant plak, cari kuih raya untuk kakak2 ipar di Kelantan seorang 2-3 bekas....
Mak aku plak dah pesan belikan tudung dia warna hijau..tapi tak sempat..Hmm ari ni plak nak gi lagi cari tudung...Memboros lagi..huhu

 Jam untuk adik..pergh..kopak den

Kuih muih yang telah dibeli....ngan kengkawan dan juga  kat pasaraya untuk dibahagi2kan kepada mak, mek dan kok iparku..den punyo pun takdo..haha
 Aktiviti pada malam hari
Adik main bunga api..berani dia...hihi

Dengan abng Ngah Danny
Bersyukur pada ALLAH SWT..memberi rezeki kepada kami sekeluarga..Semoga keredhaanMU, rahmatMU dan hidayatMU bersama2 kami...AMINNN...

1 ulasan:

  1. Syukur pada apa yang ada..ingat ada yang lebih susah drpd kita..Mari kita bantu mereka...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini