Ahad, 26 Disember 2010

Exam...n school...

Periksa lagi sehari...baca pun macam tok leh ingat jer..harap2 bleh buat yg terbaik kali ini...Lagi berapa hari nak naik sekolah..Mesyuarat kali ni macam tahun lepas jgk tak dpt attend sebab periksa...Nasib baik GB memahami..Nak wat camno  dah itu takdirnya...30 hb ni plak kutip yuran skolah...Anak tengah plak ada orientasi tahun 1...Dia kena jalani ujian diognastik..Aku doakan dia buat yang terbaik untuk masuk ke kelas yang terhebat tahun 2011 di SK Paya Rumput nih.... 31hb  gotong royong pun tak dpt pergi sebab periksa last paper....Ingat kan lepas periksa ni terus nak jln2 kat kl..tdo sana kot..ke tgk hubby dululah...Kesian kat hubby, cuti 2 hari ni pi sambung belajar balik dari pagi sampai petang...Hubby kata dia nak tambahkan ilmu dalam business...Dia ambil Business Management di bawah kelolaan  UUM...Selamat menuntut ilmu kembali teman hidupku...hihi..mesti penat belajar tuh..Almaklumlah otak dah masuk kategori veteren nih...hahaha..sama cam aku jgk...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini