Rabu, 18 November 2009

INOREKA-Karnival Kerjaya (KolejKomuniti-Kementerian Pengajian Tinggi)

Dah lama tak update blog ni sebab sibuk dengan tugas-tugas yang ada. Ari ni nak cuma nak kongsi cerita mengenai Inoreka- Karnival Kerja anjuran Kolej Komuniti, Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia pada hari Sabtu dan Ahad lepas. 14-15 November 2009 yang diadakan di Datarah Pahlawan Melaka.. Masa nak masuk tu terpaksalah beberapa kali pusing sebab parking takde. Sudahnya, parking jauh sikit dan terpaksa berjalan bawa 'askar-askar' yang ade. Kat sini banyak tentang peluang kerjaya yang diperkenalkan oleh Kolej Komuniti di seluruh Malaysia. Contohnya andaman, jahitan, fesyen, menghasilkan biskut dan kek, hasil-hasil tanaman dan macam-macam lagilah yang aku tak berapa tau. Anak buah hubby pun datang dari Kelantan untuk 'join' pertandingan buat kek. Dia masuk final tapi tak menang sebab kek tak berapa nak jadi katanya.


Ini mak andam 2 dan model-model pengantin.


Merayau-rayau sekejap. Sambil tu dapat makan kuih free buatan pelatih-pelatih kolej.

Pelik aku tengok fesyen yang dihasilkan oleh kolej ni. Anyway tahniah, cubaan yang baik.

Hubby dan anak buahnya, Munira

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini