Rabu, 25 November 2009

Cuti oh cuti...

Cuti ni ada kelas, cuti ni kena buat assignment, cuti ni ada exam, cuti ni duty kat library sekolah,cuti ni kena tolong mak saudara nak buat kenduri anaknya dan kahwin dan macam-macam lagi. Holiday tahun ni memang takde harapan pegi mane2. Hubby pun tak boleh cuti. Takpelah terima je ye dengan penuh kesyukuran hu...hu...hu... Sok ulang tahun kelahiran mak. Ala beli kek dan belanja makan ok kan? Anak-anak dah bising ajak pegi zoo plak. Dah berpa kali pegi zoo tak jemu-jemu budak-budak ni. Salah aku jugak dah berjanji ari tu. he..he..he..Inilah kisah cuti aku...

2 ulasan:

  1. belikan dorg buku2 binatang lak..cakap zoo tutup.huhu

    BalasPadam
  2. Yalah, betul jugak cadangan awak tu.Terime kasih.He..he..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini