Isnin, 9 November 2009

Jamuan Kelas Along 1 Cemerlang (9/11/2009)

Ari ni kelas Along ( Muhammad Nabil Farhan) telah mengadakan jamuan akhir tahun yang di'sponsored by' ibubapa murid-murid kelas 1 Cemerlang yang agak 'berada'. Aku pada mulanya nak sponsor juga kek coklat tapi kak Zaridah guru kelas ni tak beritau awal-awal. Lagipun dia kata tak payah sebab dia dah beli kek yang lagi sedap gitu. Banyak juga makanan yang telah dibawa. Walaupun aku tak mengajar, tapi aku dijemput jugalah.Ada gambar kenangan majlis itu tadi. Tapi gambar tak berapa 'clear' sebab pakai camera casio exilim 10.1 mp. Along suka sangat dapat makan dan hadiah berupa tabung.Tengok tu senyum lebar..





Murid-murid sedang menjamu selera..

Cikgu Zaridah sedang menguruskan anak-anak didiknya. Hei along suka dapat makan sama kawan-kawan.

 Antara menu yang ada ialah ayam KFC, mee goreng, bihun goreng, nugget, buah-buahan dll.


Antara cikgu yang hadir. Wah Cikgu Nizam, bersungguh makan nampak. Emi pandang je....

 Cikgu Asfa, malu ke makan depan Cikgu Rahman tu. Kak Shima, sikit je makanan tu.


Kak Zahrani terteleng-teleng kepala sebab suka sangat dapat makan. He..he...he.. jangan mare yang ada dalam gambar ni. Sekadar bergurau je . Jangan ambil hati tau...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini