Isnin, 14 September 2009

Kenangan..


Gambar kenangan dengan kawan2 KDP OUM dan pensyarah untuk subjek written comm. Pn Zainoon Noor(duduk dari kanan)

Merdeka!

Pagi tadi berlangsunglah oral test. Aku main hentam je cakap tapi tak cukup masa plak. Baru nak hujah kali ketiga lo ceng berbunyi plak. Ceh macam bagus. Anyway I already did my best. I don't mind even I won't get a very good point. Whatever....... I know my english language is very poor.

Isnin, 7 September 2009

Assignment

Ari ni sume assignment dan anta. Aku dan kengkawan punyelah seronok bangat.Ringan kepala ni sikit. Masa anta bimbingan kaunseling dapat plak markah result periksa ari tu. Alhamdulillah lulus. Psikologi plak pensyarah kata ada yang dapat markah teruk. Aku rasa macam aku je. Tapi harap-harap bukan aku. Sedih... tapi aku tak mo peduli dengan markah mid term. Sekarang aku nak tumpukan untuk final oral dengan 6 subjek lain yang akan berlangsung selepas raya. Semoga aku dan rakan-rakan sume berjaya. Insya Allah.

Ahad, 6 September 2009

Oral..

Alamak 14-18 September ni berlangsunglah oral test. Seriau jugak rasanya nak hadapi oral ni. harap boleh buat.

Yahoo.....

Yahoo..Assignment dah siap. Lega rasanya. Dah cuba buat yang terbaik, terpulanglah kepada pensyarah untuk menilainya. Isnin ni nak hantar.

Jamuan Menyambut Ramadhan





Kenangan bersama Rakan-rakan unit 3 KDP14 minggu OUM Ambilan Jun 2009. Sehari nsebelum menyambut Ramadhan Al-Mubarak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com
Terdapat ralat dalam alat ini